Produk / Desain Industri

liyane

Babagan kita

Eccochic, diadegaké ing 2017, wiwitan enom, diwiwiti kanthi daya tarik lan kepinginan sing wis suwe, golek barang sing apik lan migunani kanggo urip lan omah sing digawe kanthi ati-ati lan rinci, lan golek solusi kanggo sawetara masalah pelanggan kita - nemokake cara kanggo nggawe tas unik.Pamilik duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing industri tas digawe tangan lan mesthi bisa menehi keahlian ing desain, manufaktur.Eccochic wis kerja sama karo salah sawijining fasilitas manufaktur paling apik ing China kanggo nggawe produk sing beda lan unik kanggo para pelanggan.

Tekane Anyar

liyane