Produkt / Dizajn Industrial

Më shumë

Rreth nesh

Eccochic, themeluar në vitin 2017, një startup i ri, filloi me një magjepsje dhe dëshirë që e kemi pasur prej kohësh, për të kërkuar sende të bukura dhe të dobishme për jetën dhe shtëpinë që janë bërë me kujdes dhe detaje, dhe për të gjetur një zgjidhje për disa nga problemet me të cilat përballen klientët tanë – gjetja e mënyrave për të bërë çanta unike.Pronarët kanë mbi 20 vjet përvojë në industrinë e çantave të punuara me dorë dhe mund të ofrojnë gjithmonë ekspertizë në dizajn, prodhim.Eccochic kanë bashkëpunuar me një nga objektet më të mira të prodhimit në Kinë për të krijuar produkte të ndryshme dhe unike për klientët tanë.

Arritje të reja

Më shumë